Deprecated: mysql_connect(): The mysql extension is deprecated and will be removed in the future: use mysqli or PDO instead in /home/interbuy/public_html/corpsanatos.ro/config.php on line 13
Apperin Sirop - Wave Pharma
Acest website este de vanzare. Pentru mai multe detalii ne puteti contacta la contact @ corpsanatos .ro

Apperin Sirop - Wave Pharma

Apperin Sirop - Wave Pharma

pcfarm.ro: 30.25 RON (TVA INCLUS)

Producator: Wave Pharma

Prospect Apperin Sirop - Wave Pharma

Apperin Sirop - Wave Pharma

Stimuleaza pofta de mancare.
Compozitie:
5 ml de sirop Apperin contin extracte din plantele:
Cyperus rotundus 25 mg, Ulei de Cuminum cyminum 0,005 ml, Ulei de Anethum graveolens (marar) 0,005 ml, Eclipta alba 15 mg, Embelia ribes 10 mg, Piper nigrum 2 mg, Zingiber officinalis (ghimbir) 5 mg

Administrare:
Pentru copii: cate 2,5-5 ml de 2-3 ori pe zi
Pentru adulti: cate 5-10 ml de 2-3 ori pe zi

Beta-sitosterolii, triterpenoidele, cuprul, fierul si magneziul cu proprietati antiinflamatoare, carminative, astringente, analgetice si antimicrobiene. Alcoolul sesquiterpenic si isocyperolul, compusii secundari prezenti in extractul de Cyperus rotundus au efecte benefice asupra metabolismului lipidic.

Dintre ingredientii activi ai speciei Cuminum cyminum, se poate mentiona cumaldehida cu proprietati de stimulare a poftei de mancare, carminative, astringent si de ameliorare a gustului. Speciei i-au fost atribuite si proprietati afrodiziace. In modelele studiate, speciei Cuminum cyminum i-au fost atribuite si proprietati hipoglicemice si hipocolesterolemice.
Specia Anethum graveolens este apreciata ca remediu pentru tulburarile digestive. Literatura etnomedicala mentioneaza si proprietatile carminative si diuretice ale speciei.
Constituentul principal este carvona cu actiune carminativa si antiseptica. Speciei i-au fost atribuite proprietati de stimulare a poftei de mancare, a digestiei si antiflatulente.

Contituentii prezenti in Eclipta Alba (wedelolactona si dimetilwedelolactona) au proprietati antiiflamatoare si hepatoprotectoare. Specia exercita proprietati antihiperglicemice importante, in modelele studiate, cu reducerea glicemiei, a hemoglobinei glicozilate (HbA1c), diminuarea activitatii glucozo-6 fosfatazei si fructozo- 1,6-bifosfatazei si activarea hexochinazei hepatice.

Literatura etnomedicala precizeaza ca Embelia ribes este folosita in mod traditional pentru rol sau astringent, carminativ si stimulant. Principiile active continute (embelina si quercitolul) au si rol antiinflamator. In modelele studiate, specia exercita proprietati semnificative antihiperglicemice, antioxidante si de protectie a celulelor beta-pancreatice.
Piper nigrum este folosita ca stimulant aromatic in perioadele de convalescenta ulterioare febrei sau starilor comatoase, dar si ca factor antiflatulent. Constituentii speciei (piperina, chavicina, piperidina si piperetina) au proprietati bacteriostatice si fungistatice. Cercetari recente ii confera piperinei si calitatea de nutrient functional cu rol antidepresiv.

Zingiber officinalis (ghimbirul) este folosit ca remediu traditional pentru flatulenta. Dintre constituentii speciei Zingiber officinalis se pot mentiona zingiberinele alfa si beta, dar si zingiberolul cu rol carminativ, antioxidant si de stimulare a tractului gastro-intestinal.


Prezentare:
100 ml

Producator:
Wave Pharma

Produse recomandate
Pareri Apperin Sirop - Wave Pharma
Nume si prenume
E-mail
 
Parere
Cate stele acordati produsului? 1 2 3 4 5
 
Doi plus trei egal cu