Deprecated: mysql_connect(): The mysql extension is deprecated and will be removed in the future: use mysqli or PDO instead in /home/interbuy/public_html/corpsanatos.ro/config.php on line 13
Anasten Junior
Acest website este de vanzare. Pentru mai multe detalii ne puteti contacta la contact @ corpsanatos .ro

Anasten Junior

Anasten Junior

efarma.ro: 35.50 RON (TVA INCLUS)

Producator: Solartium

Prospect Anasten JuniorPrezentare Farmaceutica
Anasten Junior este un supliment alimentar proenergetic pentru copii si adolescenti pe baza de carnitina, inozitol, acid folic, fier, zinc si complex de vitamine, indicat pentru a restabili echilibrul bioenergetic in starile astenice. Carnitina are rolul de a transforma grasimile in energie si de a creste rezistenta corpului la efort fizic sau psihic. In plus are proprietati antioxidante si neuroprotectoare. Inozitolul este un component natural care favorizeaza productia de energie celulara. Acidul folic este un factor de crestere, previne anemia si este esential pentru functionarea corecta a sistemului nervos. Fierul este necesar pentru sinteza elementelor fundamentale precum hemoglobina, mioglobina si colagenul. Zincul are ca functie principala apararea organismului si intarirea sistemului imunitar. Complexul de vitamine B, C si E a fost creat special pentru favorizarea productiei de energie, metabolismului grasimilor si proteinelor, cresterea si dezvoltarea oaselor, cartilajelor si a dintilor si pentru facilitarea absortiei fierului si mineralelor.

Compozitie:
L-Carnitina 100 mg, Inozitol 50 mg, fier 4.5 mg, Acid folic 0.075 mg, Vitamina A 0.25 mg, Vitamina B1 0.45mg, Vitamina B12 0.0007 mg, Vitamina B2 0.6 mg, Vitamina B3(PP) 6.5 mg, Vitamina B5 3 mg, Vitamina B6 0.55 mg, Vitamina C 22.5 mg, Vitamina D3 0.005 mg, Vitamina E 2.5 mg, Zinc 3.5mg.

Anasten Junior 10 pliculete


Actiune Terapeutica


Mod de administrare
Copii 1-6 ani: 1 plic pe zi, dizolvat in apa
Copii peste 6 ani si adolescenti: 2 plicuri pe zi, dizolvate in apa
Produse recomandate
Pareri Anasten Junior
Nume si prenume
E-mail
 
Parere
Cate stele acordati produsului? 1 2 3 4 5
 
Doi plus trei egal cu